Tuesday, 19 August 2014

Havearkitekt


Havearkitekt

Havearkitekt
Havearkitekt

Køb nogle indvendige og 'Hjem' magasiner og begynde at browse. Ikke blot vil du finde nogle inspirerende ideer til at bruge farve - hvoraf de fleste vil funktionen up-to-the-minut tendenser - du er også sandsynligt, at komme på tværs af værdifulde tips og tricks til, hvordan man kan kombinere forskellige nuancer med succes.

Det er ingen hemmelighed, at farve og følelser hænger sammen, og en vellykket farveskema vil tage hensyn til dette, og sørg for passende farver anvendes i egnede lokaler. For eksempel, Havearkitekt, mens du måske elsker rødt, fordi det er en temmelig aggressiv farve kan det ikke være det bedste valg for et soveværelse.

Disse dage er der ingen undskyldning for at vælge et farveskema uden at give det en prøvekørsel. Softwaren er tilgængelig online, køre det meste af de store maling selskaber, hvor du kan få en idé om, hvordan forskellige farvekombinationer vil se, samt at drage fordel af forudvalgte paletter og ordninger.

Få dig ind i et malerværksted og begynde at kigge rundt. Ikke alene vil det give dig mulighed for at tjekke, hvordan forskellige teksturer og finish ser i de farver, du har valgt, vil du også være i stand til at tale med en ekspert om, hvad du har planlagt.

Havearkitekt

Altid købe en test puljen, før du investerer i, at fire-liters dåse maling. Havearkitekt, Og sørg for at glatte lidt maling på en række forskellige vægge, så du kan se, hvordan lyset påvirker det færdige produkt.
Havearkitekt
Kontakt en indretningsarkitekt til at finde ud af, hvilken farve ordning der passer bedst til dit hjem.

En funktion væg i dit nye køkken kan bare være den ting, du mangler i din indretning. Læs vores tips om hvordan man inkludere en dekorativ væg design for at maksimere den plads - det bedste køkken produkter i dit hjem, vil se endnu bedre.

Feature vægge i køkkener inviterer ofte kraftige reaktioner - de enten appel eller de ikke. Fra designer Megan Longin perspektiv, de indtager en niche i supplere køkken design. Havearkitekt, "Jo mere minimale design, mindre farve jeg bruger," siger hun. "God arkitektur taler for sig selv farve kan bruges til at fremhæve arkitektur eller tilføje interesse -.. Nogle gange kan det også gøre en gennemsnitlig design store"

Så hvordan kan du afgøre, hvilken væg i køkkenet til funktionen? "Normalt er det den mest dominerende væg - det første, du ser i rummet," siger Megan. Men det er ikke så nemt som bare plukke den største. "Folk er ikke altid enige om hvilken væg har maksimal effekt, Havearkitekt, og hvert værelse er forskellige. For eksempel, hvis du har en lang, smal køkken, skal du vælge den længste væg som en funktion vil gøre rummet føles endnu længere og smallere."

No comments:

Post a Comment