Tuesday, 19 August 2014

Arkitektforbundet


Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Som for prisen, er begge overflader citeret per kvadratmeter og varierer afhængigt af de valgte design. Som en generel regel, laminat er billigere, selvom det er billigere og hurtigere at installere end fliser, mens glas paneler er i den højere ende af skalaen, herunder installation.

Kontakt en indretningsarkitekt i dit område for at finde ud af hvordan du kan øge appel af dit badeværelse med vægbeklædning.


Hvis du kæmper for at få en god nats søvn på grund af alle lydene omkring dit hjem, måske er det tid til at begynde at kigge ind i soveværelset produkter, Arkitektforbundet, der kan reducere støj og giver fred om natten.

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet Hvis du er på en hovedvejen og du har den forreste soveværelse, den bedste måde at reducere lyden er med termoruder dine vinduer. En dobbelt-murstenshus er også en god lyd forsvar og en mursten hegn vil stoppe lyden også, især hvis du plante tykke træer langs det, som lyd blødgør mere gennem løv.

Tykke gardiner absorberer lyden bedre end blinds, fordi en ujævn overflade forårsager lydbølger til at hoppe ud i forskellige retninger, hvilket reducerer effekten af ​​hver bølge. Polstret hængninger er nyttige dekorative finish og gardiner i stedet for døre på indbyggede ins også vil blive kvalt lyd.
Arkitektforbundet
En tyk bunke tæppe er en stor fashion statement lige nu, og det har den ekstra fordel af at nedbryde de niveauer af lyd. Ekstra polstring nedenunder vil øge fordelene, men samtidig give en luksuriøs fornemmelse fode.

Hvis det er resten af huset, der er støjende, overveje at installere en antik trædør til dit værelse. Mange moderne døre er hule, og dette vil mindske dit privatliv fra begge sider af rummet. Arkitektforbundet, En udstoppet dørkarmen eller moderne sæl er også vigtigt at lukke hullet i bunden.

Mens du aldrig ønsker at rode dit soveværelse, jo flere objekter, Arkitektforbundet, du har i rummet, jo mindre det ekkoer. Et par af komfortable udstoppede sofaer og et tæppe boks vil give dig et nyt sted at slappe af og vil trække lyden ind i dem. Planter også fungerer godt til at reducere lyd.

Hvis alt andet fejler, kan selv den bløde lyd af en omvendt cyklus air condition dække nogle af lydspektret. Dens blide, konstant lyd kan være en vidunderlig måde at blive lullet i søvn.
Arkitektforbundet
Kontakt en indretningsarkitekt i dit område for at finde ud af, hvilke værelses produkter kan reducere støj.


Arkitektforbundet

  En drengs soveværelse bør afspejle hans personlighed samtidig give plads til at slappe af, studere og underholde. Her er nogle enkle ideer til dekoration en drenge 'soveværelse, der passer til alle aldre.

Dekorere en drenge soveværelse kan være en vanskelig affære, især når de bliver ældre og har meget klare smag. Men ved at kaste et par fornuftige ideer i det mix, der er måder at få noget, du både kan leve med.


No comments:

Post a Comment