Tuesday, 19 August 2014

Arkitekter


Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter
Designer Joanne McWhinney har nogle gode ideer til dekoration drenge soveværelser. "Drenge er generelt ivrige samlere og kan lide at vise deres trofæer, inkluderer masser af lagerplads," siger hun. "Også sikre, at der er masser af plads, hvor yngre drenge kan spille eller ældre drenge kan lounge."

"Du kan bruge enhver farve i disse dage, med citron, orange eller grønt de mest almindelige alternativer til den evigt populære blå," siger Joanne. "For en moderne look, kan du bruge hvid og tilføje farve med tilbehør såsom gardiner, tæpper og sengetøj."

Joanne foreslår at holde farver bløde snarere end fed, Arkitekter, som blødere farver reducerer visuel stimulering og fremme søvn. For børn i førskolealderen, friser eller væg udsmykning baseret på populære figurer skabe en sjov miljø, mens skolealderen drenge skal have plads til at vise deres kunst eller plakater.

Som drenge ramte 8-12 aldersgruppe de begynder at blive mere sociale. "En trille seng eller plads til et blow-up madras er afgørende for gæsteseng, sammen med lagerplads til deres sportsudstyr og musikinstrumenter," siger Joanne.

Åben reoler til trofæer og samleobjekter er et must, og et lille skrivebord kan fremme gode studievaner for fremtiden. "Brug lyse farver, der afspejler dynamikken i denne gruppe og indretning alder, der viser deres interesser," siger Joanne.

Teenagedrenge kræver privatliv, et sted at studere og til at underholde. "Flytte dem til et værelse væk fra de vigtigste trafik områder er en mulighed, eller måske omdanne garagen," siger Joanne. "I stedet for at ty til låse, så prøv at give" Vil ikke forstyrres "tegn for deres dør."

Som de fleste teenagere lever i deres soveværelser, læseplads, komfortable siddepladser og praktiske, solide drenge soveværelse møbler er afgørende. "Tæppe, polstrede møbler, væg og loft isolering vil bidrage til at absorbere overskydende støj," siger Joanne. "En dobbeltseng, ekstra hylder, Arkitekter, og lounge siddepladser såsom beanbags er også fantastisk til teenage-drenge."

En af de bedste drenge soveværelse ideer er vigtigt at få ham involveret. "Børn har deres egen personlighed, sympatier og antipatier," siger Joanne. "Ved at tale om, hvad de gerne vil have og forhandle urimelige anmodninger, bør du være i stand til at nå frem til en løsning, som du er både tilfreds med."

For at få lidt hjælp med soveværelse design til dit barn eller teenager, Arkitekter, finde en indretningsarkitekt i dit område.

Arkitekter

Valg af en vellykket farvesammensætning behøver ikke at være svært. Alt det kræver er nogle omhyggelig planlægning.

Der er ingen bedre måde at se et farveskema i aktion end at kontrollere det ud i kødet. Så, som du kører rundt dit nabolag, begynde at være opmærksom på udendørsbrug. Arkitekter, Når du besøger venner, notere hvad du kan lide i deres indre, og hvad du ikke skal gøre. Selv tjekke nogle show hjem.

No comments:

Post a Comment