Tuesday, 19 August 2014

boligindretningboligindretning

boligindretning

boligindretning

Der er ingen garanti for, at en funktion mur vil arbejde i dit køkken, men hvis du kan stole indretningsarkitekt instinkt og erfaring, succes er sandsynligt. "Hvis du er bange for at bruge farver, kan naturlige teksturer og toner grupperes i stedet," Megan antyder. "Det har samme virkning som en enkelt fed farve og er ofte mere interessant. Det er vigtigt at binde i et køkken funktion væg med andre farver i dit hjem." Det er altid hensigten med designeren at integrere farveskema, "siger Megan . "Hvis din køkken støder op et andet rum, boligindretning, er det klogt at bruge en farve konsulent, der vil give en samlet ordning."

I sit arbejde, Megan introducerer mange forskellige teksturer og toner inden for to farver. "Lodrette flader kan spilles op i en farve med vandrette overflader i en anden," forklarer hun. "Jeg foreslår farve efter, hvad kunderne har i tankerne, boligindretning, hvad de ønsker fra rummet, og hvad slags æstetisk de er ude efter, for eksempel, moderne eller traditionel. Jeg får også tips fra, hvad klienten er iført!"

Maling, tapet, boligindretning, naturlige tømmer og laminater kan alle bruges til køkken feature vægge, men husk på, at specifik varme frirum ansøge om tapet bag kogeplader. Nye acrylmaterialer, der ligner et glas bagkant kan give en reflekterende karakter til væggen, og vægpaneler i glas, træ eller stof er ved at blive et populært alternativ til slab farve. Men fristende ikke afhente et magasin til at beslutte på dit køkken funktion væg farve. Trække på hjælp fra en professionel og bedømme hvert værelse sine egne præmisser, hvad angår struktur, belysning og omgivende farve.

Kontakt en indretningsarkitekt og diskutere måder at oprette dit køkken funktion væg.

Indret din lofter kan være mere end blot en maling job, boligindretning, med klassiske dekorative stykker tilføje karakter og charme til dit hjem interiør.

I tidligere arkitektoniske perioder loft steg, gesimser og træprodukter lister var alle populære dekorative enheder og ifølge indendørsarkitekt Michelle Kelly, er de gør et comeback, og ikke kun i perioden hjem. "Mange mennesker, der bor i moderne hjem med minimalistisk look nu ønsker at give dem en smule personlighed, loft dekorationer, sammen med supplerende væg trim, er på vej tilbage, "siger hun.

Selv om de fleste loft stykker er lavet af træ lister, den moderne loft rose er nu sædvanligvis polyurethan. "Dette er den populært alternativ til gips lister," siger Michelle. "Det er mindre rodet, meget lettere og en meget mere overkommelig. boligindretning, Fordi det er så meget nemmere at håndtere, kan du få fornemmelsen af ​​en udsmykkede funktion i et stykke, der er let nok for dig at installere selv, ved hjælp af flydende negle". 


boligindretning

boligindretning

Et loft gesims kan komme i forskellige typer af kvalitet hårdttræ afhængigt af dit budget, det udseende, du ønsker at opnå, og om du ønsker at bejdse eller male dem. "Du ville nok gå efter Tasmanian eg hvis du ønskede at plette dit gesims at opnå et rigt udseende," forklarer Michelle. "Mens radiata fyr option også kan farves, boligindretning, det har en lavere entry-pris." Fingerskarvning muligheder er også tilgængelige, som er kun egnet til maleri: "Ellers ser du slutter," siger Michelle. Panel forme på vægge og loft kan omdanne fornemmelsen af ​​et rum. boligindretning, "Wall trimmer som dado og stol skinner, som engang havde funktionelle anvendelser, er nu tilbage i som dekorative pynt, der let kan matches til loftet, eller omvendt," siger Michelle.

Der er også områder af loft og væg lister med fælles temaer og supplerende profiler nu til rådighed, såsom victorianske eller Edwardian. "Hvordan du bruger disse kan variere afhængigt af dimensioner af dit værelse - måske du selv ønsker at mikse og matche de profiler," siger Michelle. Selvom det ikke er så populær i Australien som i USA eller Europa, en anden mulighed er at tapet loftet. "Amerikanerne har en tendens til at gå lidt mere over toppen med dette," siger Michelle. "Vi er mere konservative her i Australien."

2 comments:

  1. If you want to learn more about how to design your own logo. Learn how to design the best and most effective for your own businessVisit our site today and see what we can do for your business.Design dine egne plakatter

    ReplyDelete
  2. Your articles are inventive. I am looking forward to reading the plethora of articles that you have linked here. Thumbs up! Nicolas Vahe

    ReplyDelete