Friday, 25 July 2014

illustrator 3D visualisering tegninger modellering 3d grafiker projektering

freelance 3D visualisering tegninger modellering projektering 3d grafiker illustrator

Feltet af information visualisering er relativt nyt. Dens grundlæggende periode er nu slutter, og det er hurtigt bevæger sig fremad i markedet. Siden sin begyndelse i 1980'erne med high-end, dyre computer arbejdsstationer,
tilladt for real-time og avancerede interaktive grafik til animation, udforskning af rummet, og visuelle effekter i to-dimensionelle (2D) og tre-dimensionelle (3D) formater, er let tilgængelige for alle med en standard PC platform information visualiseringsteknologier.

Talrige software virksomheder bliver lanceret, der fokuserer specifikt på masse-markedsføring af information visualisering produkter, tjenester og eksperimenter. Mange af disse virksomheder og produkter er i fokus i denne rapport.

Mange mennesker tror, ​​information visualisering er klar til at gå fra sin nuværende anonymityâ "i medicinsk og videnskabelig applicationsâ " til mainstream af ansøgning design og brugergrænseflade for alle med adgang til en pc.

Information organisationer nødt til at begynde at eksperimentere og være klar til at bevæge sig fremad hurtigt i at tilbyde deres oplysninger visuelt i 2D og 3D. Markedet vil snart blive oversvømmet med produkter, der fokuserer specifikt på betjener op oplysninger i andre end 1D eller tekst-baserede dimensioner.

Denne rapport indeholder oplysninger om, hvad 2D og 3D-visualisering af information er en kort historie om dens udvikling, hvorfor det er så vigtigt for informations-organisationer, og hvem der arbejder på dette område.

Aktuelle anvendelser af 2D-og 3D information visualiseringsteknologier præsenteres i form af aktuelle hardware / udstyr, software-applikationer, web-sites, der fokuserer på brugen af ​​denne teknologi, og eksperimenter.

Praktiske anvendelser for informations-organisationer til at arbejde med denne teknologi er diskuteret i form af økonomi, personale og udstyr til at begynde at eksperimentere og præsentation til brugerne.

Rapporten slutter med et kig på, hvad fremtiden for 2D og 3D-visualisering af information til informations organisationer vil være i forhold til udfordringer, bekymringer, tendenser og visionære tilgang til denne teknologi.

Kapitel 1 har fokus på området information visualisering selv, definitioner, konceptualisere datatyper inden for feltet, udfordringer repræsentere information i 2D og 3D, 2D-og 3D-visualisering af information præsentation
teknikker, 2D-og 3D-visualisering af information i Web miljø, og en introduktion til Scalable Vector Graphics (SVG) og eXtensible 3D standarder (X3D).

Kapitel 2 er en omfattende liste af ressourcer i området 2D og 3D-visualisering af information, kategoriseret under tidsskrifter; konferencer; betydelig forskningsindsats grupper / mennesker; hjemmesider, præsentationer, nyheder og artikler; og software produkter.

Kapitel 3 diskuterer praktiske anvendelser af 2D-og 3D-visualisering af information. Det giver også konkrete forslag til informations-organisationer til at eksperimentere og udforske dette emne i deres eget lokaliserede miljø. for
forslag om at eksperimentere med software-produkter, til dette kapitel først. Desuden er udfordringer står de oplysninger visualisering samfund anført her.

Kapitel 4 undersøger fremtiden for 2D og 3D-visualisering af information, der specifikt vedrører informationssystemer organisationer, der opregner nogle af fieldâ € ™ s fremtidige anvendelser og styrker for behandling, organisering, beskrivelse, søgning og præsentation af information, og hvordan nettet er en vigtig del af denne transformation.


http://interiordesignhistory.com/3D-visualisering-tegninger-modellering-projektering-3d-grafiker-illustrator.html 

No comments:

Post a Comment