Friday, 25 July 2014

freelance 3D visualisering tegninger modellering projektering 3d grafiker illustrator

 freelance 3D visualisering tegninger modellering projektering 3d grafiker illustrator


Den menneskelige race er voldsomt påvirket af sanseindtryk. Den måde mennesker forstår, lærer, vokse og tilpasse er baseret på evnen til at opfatte, se og konceptualisere tanker og ideer.

Selv begreberne folk bruger til at beskrive processen med læring og forståelse kredser om ordet "se". Når en idé popper ind i vores hoved, eller når et nyt koncept flytter fra statisk jargon til forståelig viden, vi kan "se" det. Ideer bliver â € œclear "begreber bringes i" fokus "og" et billede er værd tusind ord. "

Brugen af visuelle metaforer til at beskrive kognitive relationer og menneskelige tankeprocesser er flettet ind i vores daglige liv og aktiviteter. Nylige fremskridt inden for naturvidenskab, teknologi og handel har fremskyndet ønske af mennesker til at koncentrere sig og fokusere på visuel repræsentation og metafor i dagligdagen. Tilgængeligheden og kraftfulde kapacitet af computere, den eksplosion af adgang og grafik information via internettet og mediekoncerner, og de teknologiske visuelle interfaces nu bliver tilgængelige gennem high-definition og plasma-skærme kun brændstof vores ønske og faktisk vores afhængighed for mere visuel og sensorisk input fra mange kilder.

Måske den største vanskelighed folk nu står over for er en stigende mængde af ikke-linearitet og kompleksiteten i deres liv fra denne teknologi, der producerer en verden af ​​ulogiske input og output. Kompetencen til at visualisere og grafisk repræsentere resultater, ideer, løsninger og problemer, ikke blot som en flad endimensionalt præsentation, men i to-eller
flere dimensioner, samt design og præsentere kollaborative dimensionelle rum, hvor mere end én person kan bidrage til de tankeprocesser af problemløsning og idégenerering er en klar mulighed i den nærmeste fremtid. Dette miljø er inden for information visualisering.

http://interiordesignhistory.com/3D-visualisering-tegninger-modellering-projektering-3d-grafiker-illustrator.html

No comments:

Post a Comment