Friday, 25 July 2014

boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark

boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark

Interior design er en disciplin relateret til arkitektur, der hører til det layout, konstruktion og samlede appel af indvendige rum såsom værelser og kontorer. Det er normalt en blanding af både æstetiske og tekniske elementer. Væg placering, loft hældning, og vindue størrelse er nogle af de mere arkitektoniske komponenter, mens gulvbelægning valg, tæpper farve og lampen tranche er nogle af de fælles kunstneriske overvejelser. Det meste af tiden, er interiør design arbejde, som uddannede specialister, der kontrakt med enten byggeledere eller ejere. Det kan enten ske i løbet af første opførelse eller i tilfælde af en omdannelse.
historie

I tidligere tider, indretning var et begreb, som kun kendes aristokrati. Ideen om at maksimere indre rum var ikke noget overhovedet i hovedet på nogen, men dem med den fornemste og mest kunstfærdige godser. Men i dag, pladshensyn er en vigtig del af de fleste byggeprojekter uanset deres omfang. Små boliger samt skyskrabere rutinemæssigt designet til at være attraktive, funktionelle og effektive - som alle er bestanddele af indretning.
æstetisk Elements

Nogle af de mest interessante dele af designprocessen kommer i de valg til ting som vinduesbeslag, væg vinkler og rum partitioner. Disse elementer er normalt ikke væsentlige dele af bygningens design, selvom de alligevel kan dramatisk ændre det overordnede udseende og fornemmelsen af et rum. Beslutninger om ting som dekorative lamper, pejs riste, og træpaneler også falder ind under denne kategori.


http://interiordesignhistory.com/boligindretning-arkitektforbundet-havearkitekt-arkitekter-indretningsarkitekt.html

1 comment:

  1. Attractive, post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have liked browsing your blog posts. After all, I will surely subscribe to your feed, and I hope you will write again soon! House Doctor

    ReplyDelete